Reis mee

Naar het einde van de wereld. Zo duiden de Chilenen hun prachtige, lange land aan: ‘el fin del mundo‘. Meer dan 4200 km lang van noord naar zuid. Van de droogste woestijn ter wereld, de Atacama in het noorden, tot aan La Patagonia en Antarctica in het uiterste zuiden. Ingeklemd aan de ene kant door het Andes-gebergte, de ruggenwervel van Zuid-Amerika en aan de andere kant de Grote Oceaan .

Vlieg mee met de paradysfugel en ontdek deze wondere wereld! Beleef de avonturen mee, geniet van al het natuurschoon en leer meer over de prachtige traditie en cultuur van dit land.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

ACTUEEL: Expositie 8 Okt. – 24 Nov. 2016: ‘De wrâld fan ‘e Paradysfûgel 

De opening van de Expositie was een prachtig gebeuren, met veel positieve reacties van het publiek. Tot aan eind november is in de Openbare Bibliotheek te Lemmer de overzichtsexpositie te bezichtigen over het leven, projecten én avonturen van de ‘Paradysfûgel’. Maak kennis met deze wondere wereld en laat je meevoeren door de prachtige cultuur en landschappen!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

De magische karavaan II: Valparaíso – Temuco op de fiets (850 km)

De tweede editie (jan.-jul. 2016) van de Magische Karavaan was wederom een enorm succes! Samen met het Marionettencircus – Circo Marionetas – heeft de Paradysfûgel per fiets een traject van meer dan 850 km afgelegd in zes maanden tijd. In de kleine dorpen op de route is kunst en cultuur vastgelegd en zijn er theatervoorstellingen georganiseerd. Daarnaast heeft de karavaan op minstens 40 (plattelands)scholen cultuuronderwijs aangeboden.

Meer weten? Ga dan naar ‘Magische karavaan‘ waar dit sociale cultuurproject zonder winstoogmerk wordt beschreven.

 

Advertenties